Наши партнеры

MenuGerrard skal i form

Engelsk fodbold

Rafael Benitez vil gerne se en Steven Gerrard, i sin gamle form. Han mener, at den engelske landsholdsspiller har haft et formdyk i forbindelse med EM-Kvalifikationen.

Den spanske manager i Liverpool, mener ikke, at Steven Gerrard har præsteret på højeste niveau i efteråret, efter sin fodskade. Benitez sigter det engelske fodboldlandshold, for at publikumsfavoritten ikke har præsteret på det sidste. Han mener ikke, at Gerrard skulle have spillet de sidste EM-Kvalifikationskampe, men i stedet skulle have brugt tiden på at restituere.

”Steven har haft et lille fald i form efter de sidste landskampe, så nu vil jeg se den rigtige Steven Gerrard i resten af sæsonen,” sagde Benitez til Sky Sport.

Træneren glæder sig dog over Gerrards forbedringerne i formen, men frygter at den atter skal falde, når kvalifikationskampene begynder igen.

”Han har tilliden og er en nøglespiller for os, og han er meget bedre nu, end han var for et par uger siden, hvor han overhoved ikke var frisk efter landskampene.”

”Jeg vil håbe på, at han bliver ved med at forbedre sig, og vi vil se, hvordan han har det efter den.” Benites slutter med at informere om, at Gerrard er ved at finde formen.

England og formentligt også Steven Gerrard skal spille deres næste kamp imod Estland på hjemmebane den 13. oktober.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu