Наши партнеры

MenuGerrard sikrede Liverpool sejren i Frankrig

Champions League

Liverpool kom bagud 1-0 på udebane mod franske Marseille, men anfører, Steven Gerrard, tog sagen i egen hånd, og vendte 0-1 til en 2-1-sejr.

Selvtilliden var i top i Liverpool-truppen efter weekendens sejr på 2-1 over Manchester United, men de franske værter var ikke gæstfrie, og sørgede hurtigt for, at Liverpool kom ned på jorden igen. Det skete da Marseilles Lorik Cana afsluttede et flot angreb og bragte hjemmeholdet foran 1-0 midt i første halvleg.

Liverpool havde dog haft de største chancer, og derfor var det ikke ufortjent, at de kom tilbage i opgøret bare tre minutter senere. Fernando Torres fik fat i bolden på midten og spillede den videre til Dirk Kuyt, der fandt Steven Gerrard, der med et akavet spark lobbede bolden over Marseille-keeper, Steve Mandanda til 1-1.

Bare fire minutter senere fik gæsterne straffespark, da Ryan Babel blev nedlagt. Gerrard tog opgaven at sparke, og efter der blev dømt omspark på hans først forsøg, lykkedes det i andet forsøg Gerrard at score til 2-1.

Denne stilling holdt hele kampen ud, på trods af chancer til begge mandskaber. Daniel Agger kom ikke på banen, men kan glæde sig over, at hans klub vandt opgøret mod Marseille med 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu