Наши партнеры

MenuGerrard runder skarpt hjørne

Engelsk fodbold

På lørdag vil det være præcis ti år siden, at han for første gang trak i den røde Liverpool-trøje, men anføreren regner ikke med at optræde for klubben i ti år mere.

På lørdag vil Steven Gerrard runde et skarpt hjørne i sin karriere, da det vil være ti år siden, at han for første gang tog Liverpool-trøjen på i omklædningsrummet. De ti år er gået hurtigt for ennglænderen, men han er utrolig glad for milepælen.

“De ti år er gået lynhurtigt, men der er et gammelt udtryk, der siger, at ti­den flyver, når man har det sjovt. Det har været de bedste år i mit liv, og forhåbentlig bliver det ved i mange år endnu,” siger Gerrard ifølge TV2 Sporten, og landsholdsspilleren har stadig mange mål at opfylde, før han vil stoppe karrieren.

“Man kan roligt sige, at der stadig er mange trofæer, som jeg gerne vil vinde før jeg lægger støvlerne på hylden,” fortsætter Gerrard, der dog ikke forventer at blive ved i ti år mere.

“Jeg vil bestemt gerne være med fem-seks år mere, men det er nok for meget at bede om ti år mere, især når man tænker på de skader, som jeg har haft, og på den spillestil, jeg har. Jeg vil være meget overrasket, hvis jeg spiller fodbold – ikke bare i Liverpool, men noget som helst sted – når jeg er 38,” slutter Gerrard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu