Наши партнеры

MenuGary Cahill forlænger med Bolton

Engelsk fodbold

Den unge forsvarer, Gary Cahill, skrev i dag under på en ny kontrakt med Bolton. Gary Megson har udtrykt sin glæde efter flere storklubber efter sigende har kigget på ham.

Gary Cahill var én af sidste sæsons mest spændende spillere at følge. Selvom Bolton-forsvaret tit ikke har været det stærkeste, så har Cahill altid været én af de sikreste i manager Gary Megsons startopstilling.

Mange af hans stærke præstationer har blandt andet været grunden til han blev kaldt op på landsholdet i stedet for Rio Ferdinand, der meldte afbud mod Kasakhstan. Dette er så blevet belønnet med en forlængelse af Cahills kontrakt.

Bolton-manager Gary Megson har udtrykt stor glæde over forlængelsen.

”Det er dejligt at beholde Gary, fordi jeg altid har sagt jeg vil bygge holdet op omkring ham. Der er mange store hold der holder øje med ham, så hans beslutning om at blive, er en af de bedste nyheder, vi kunne få,” udtaler Gary Megson til Sky Sports News.

23-årige Cahill er gået i fodsporene på Matthew Taylor, der også har skrevet under på en kontraktforlængelse inden for de sidste par uger. Det forventes samtidig Kevin Davies snart skriver under på ny kontrakt, da han har udtrykt ønske om at slutte karrieren hos Bolton.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu