Наши партнеры

MenuGabriel Heinzes fremtid usikker

Engelsk fodbold

Gabriel Heinze har i længere tid stået i skyggen af Patrice Evra på Manchester Uniteds venstreback. Flere engelske klubber har vist interesse for den argentinske back, deriblandt Liverpool. Manchester United ønsker dog ikke at sælge Heinze til en ligarival. Det fik Heinze til at sætte advokater på sagen, da han mente, at klubben havde lovet ham et skifte i denne transferperiode.

Gabriel Heinzes sommerferie har været alt andet end fredelig. Han har flere gange, hen over sommeren, været solgt til flere klubber, ifølge diverse rygter. Klubben havde fortalt ham, at hvis et hold ville lægge ca. 75 millioner kroner på bordet, så ville en handel gå igennem. Heinze har igennem længere tid været utrolig tæt på et skifte til rivalerne Liverpool, der huserer på Anfield Road. Det ville klubben ikke tillade, og det fik dem i stedet til at tilbyde Heinze til de to spanske klubber FC Barcelona og Real Madrid, for en langt mindre pris end hvad Liverpool ville betale.

Derfor har Gabriel Heinze sammen med Liverpool sat advokater på denne voldgiftssag. Goal.com har bekræftet, at FA har afvist appellen, så derfor ser det ikke ud til, at Heinze skal tørne ud for de rødblusede i denne sæson.

Der er dog stadig mulighed for et Heinze-skifte inden transfervinduet lukker, da Manchester er åbne for et skifte til en udenlandsk klub. Senest har Lyon vist interesse for den 29-årige argentiner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu