Gabriel Heinze sikrede Marseille smal sejr

Hjemmeholdet FC Zürich formåede ikke at vinde på hjemmebane, da de her til aften bød franske Marseille op til en kamp på grønsværen. Gabriel Heinze blev kampens enlige målscorer.

FC Zürich havde fra kampens start svært ved at dæmme op mod et offensivt indstillet fransk mandskab, Olympique Marseille.

Den største chance i første halvleg indtraf godt tre minutter før pausen. Niang lavede et fornemt forarbejde, hvorefter han satte Brandao i scene. Brandao forsøgte at overliste hjemmeholdets keeper, Leoni, men det var målmanden, som vandt denne duel.

I anden halvleg satte Zürich sig fra start på kampen, men kort efter var rollerne igen byttet om, og det var pludselig schweizerne, som igen skulle koncentrere sig om at forsvare.

Efter 68 minutters spil, svigtede koncentrationen, da en umarkeret Gabriel Heinze kunne flugte bolden ind i mål til 1-0.

Kort efter var Zürich tæt på at udligne, men franskmændenes keeper Mandanda viste stor kølighed og vippede bolden over målet.

I kampens overtid blev Laurent Bonnart præsenteret for sit andet gule kort, hvilket betød, at han måtte forlade banen kort før dommerens slutfløjt med en udvisning.

Der faldt ikke flere mål i kampen, og det betyder, at Marseille nu ligger på tredjepladsen med samme pointantal som netop FC Zürich.

Men en bedre målscore i franskmændenes favør gør, at de altså indtager pladsen, som giver avancement til Europa League. På førstepladen ligger AC Milan, som i aften sejrede 3-2 mod Real Madrid på udebane.