Наши партнеры

MenuGaarde præsenteret i Vejle

Dansk fodbold

Allan Gaarde er her til aften blevet præsenteret som ny Vejle-spiller. Midtbanespilleren er hentet i norske Viking, og han tiltræder på toårig kontrakt.

Vejle har i lang tid været sat i forbindelse med den tidligere AaB-spiller, Allan Gaarde, og her til aften er det blevet en realitet, at midtbanespilleren tiltræder på en toårig kontrakt i SAS Liga-oprykkerne.

“Allan Gaarde er en personlighed både på og udenfor banen. Vi har i flere transfervinduer vist interesse for at knytte ham til VB, og vi er glade for, at det nu er lykkes. Allan Gaarde har den profil, som vi søger. Han er rutineret og kan dække næsten alle pladser offensivt, og i mange år har han spillet på højt niveau både i Danmark og udlandet. I tilgift har han en udtalt vinderpsyke. Vi forventer, at Allan Gaarde bliver en stor inspiration for truppen både i dagligdagen og i kamp,” siger Hans Lauge til klubbens egen hjemmeside.

Allan Gaarde er selv meget glad for skiftet hjem til dansk fodbold, hvor han tidligere har repræsenteret AaB med stor succes.

“Jeg har valgt at skifte til Vejle Boldklub af flere grunde. For det første, fordi det var en stor udfordring. For det andet så er Vejle Boldklub en klub, som jeg har et kendskab og et forhold til. Også vil jeg gerne hjem til dansk fodbold,” siger Allan Gaarde.

Allan Gaarde har været i Viking de seneste tre år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu