Наши партнеры

MenuFyringsrunde i Brøndby

Dansk fodbold

Når efteråret sidste kamp er spillet på søndag, begynder Brøndbys cheftræner Tom Køhlert en reel fyringsrunde i spillertruppen.

Brøndbys trup er for bred, derfor ventes det, at klubben rydder op i truppen via en reel fyringsrunde i vinterpausen. Når braget mellem F.C. København og Brøndby søndag er afsluttet, vil cheftræner Tom Køhlert begynde at rydde ud i truppen, dette bekræfter han til B.T.

”Man kan sige, at cirkusset igen starter i januar. Mange af vores spillere vil tænke meget over, om de er købt eller solgt. Vi er alt for mange, men vi tager fat på at tynde ud i truppen efter den sidste kamp mod FCK, hvor vi må sige farvel til nogle spillere,” fortalte Tom Køhlert til B.T. og fortsatte:

”Der er jo intet personligt i det fra min side. Det er en konstatering af, hvilke spillere vi kan bruge og hvem vi ikke kan bruge. Og da mener jeg, at man skal være hudløs ærlig og fortælle dem, at sådan er det: Vi kan ikke bruge dig i Brøndby.”Kommentér

En kommentar til “Fyringsrunde i Brøndby

  1. Morten Jensen siger:

    Det bliver spændende. Rytter er vel en af de potentielle, mens en spiller som Per Nielsen efterhånden også burde erstattes… Ja, så er der Bischoff – manden er jo altid skadet. Giver man ham sparket? Renovering af forsvaret er vel dagsordenen eller…?

    Nu har de jo også 30 mio. kr. til at finde et par stærke spillere, så det bliver formentligt et noget anderledes hold til foråret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu