Наши партнеры

MenuFyret træner: Vejle klarer sig uden mig

Dansk fodbold

Den nu forhenværende Vejle-boss har overhovedet ikke sin tvivl, når det gælder Vejles chancer for overlevelse i den bedste danske fodboldrække, selvom han ikke selv er, at finde ved roret mere.

Ove Christensen skulle i dag pakke sine sager, efter Vejle havde taget beslutningen om, at fyre ham. Mandagens 1-1-kamp mod Randers var den fjerde på stribe, og udsigten til redning blev bestemt ikke forbedret. Dette resulterede i en fyreseddel til cheftræneren. Trods Ove Christensen ikke er, at finde i klubben mere, er han sikker på, Vejle nok skal redde livet.

”Jeg er 100 procent overbevist om, at holdet klarer frisag. Jeg er den, der har bedst kendskab til holdets spidskompetencer, og jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal klare den,” siger Ove Christensen til TV2 Sporten.

Klubben mener beslutningen skulle tages, efter Vejle ikke har formået, at vinde de seneste 16 opgør. Ove Christensen bager heller ikke nag, selvom han dog synes beslutningen var både tåbelig og dum, og han er ked af, at han ikke skal stå i spidsen for holdet længere.

”Jeg lever og ånder for fodbold. Jeg elsker at arbejde med truppen, og jeg er træt af, at det ikke er mig, der skal stå for træningen i Vejle mere – og at jeg ikke har et trænerjob. Nu skal jeg så ud og bruge min energi på at få et nyt job i fodboldverdenen,” slutter han.

Ove Christensen har stået i spidsen for Vejle de seneste to år, hvor han både prøvede at rykke ned og op med holdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu