Наши партнеры

MenuFyret Schalke-manager tiltræder i PSV

Andet fodbold

Den tyske Bundesliga-storklub Schalke 04 valgte i slutningen af sidste måned, at fyre holdet manager Fred Rutten efter en række dårlige resultater og en del turbulens i klubben. PSV Eindhoven har dog stor tiltro til Rutten, idet de i dag har ansat ham som klubbens nye cheftræner.

PSV Eindhoven bekræfter i dag på klubbens hjemmeside, at man har underskrevet en treårig kontrakt med Fred Rutten, som derved overtager trænersædet efter Huub Stevens i januar måned sagde sit job op.

Parterne er blevet enige om, at klubbens midlertidige cheftræner, Dwight Lodeweges, fortsætter med at lede holdet sæsonen ud.

Rutten blev i slutningen af sidste måned fyret i Schalke 04 efter en del tumult internt, fordi klubbens resultater ikke stemte med de ambitioner, man havde.

Fra 2001 til 2006 befandt Rutten sig i netop PSV Eindhoven, hvor han figurerede som ungdoms- og assistenttræner.

“Det er en dejlig følelse, at vende tilbage til klubben, især da holdet er stærkt sammensat,” siger Rutten til klubbens hjemmeside og klubbens direktør supplerer:

“Tre år er en lang periode, men begge parter har stor tillid til hinanden. Vores fælles målsætning er, at PSV skal slutte i toppen ved hver sæson.”

Den hollandske storklub må i skrivende stund tage til takke med en skuffende femteplads i ligaen, hvor man har hele 21 point op til Alkmaar, som indtager førstepladsen. PSV’s nuværende placering giver dog fortsat europæisk deltagelse i form af UEFA Cuppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu