Наши партнеры

MenuFulham-spiller stopper på det ungarske landshold

Andet fodbold

Fulham-spilleren Zoltan Gera stopper på det ungarske landshold, efter en kontroversiel hændelse med landstræneren Erwin Koeman.

Da Koeman på pressemødet forud for kampen mod Danmark blev spurgt om, hvorfor at Gera ikke var med i truppen var svaret, at han hellere ville flyve hjem end at sidde på bænken til kampen.

Træneren mener at Zoltan Gera svigtede holdet ved at rejse hjem, men han svarede alligevel diplomatisk på spørgsmålene omkring den noget kontroversielle episode. Nu er det slut med flere af den slags episoder, da Gera har valgt at stoppe på landsholdet.

”Jeg har fortalt Erwin Koeman, at jeg ikke regner mig selv som en del af truppen længere. Jeg er klar til at tage konsekvenserne. Mine nære venner ved, at det er en fast beslutning, siger Zoltan Gera til www.pepsifoci.hu og uddyber:

”I de seneste måneder har jeg flere gange følt, at landstræneren ikke tror på mig, og der har været mange ting, jeg ikke har fortjent. Jeg gjorde mit bedste og accepterede, at anførerbindet blev taget fra mig og at jeg måtte sidde på bænken,” lyder det fra den ungarske spiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu