Наши партнеры

MenuFrustreret Real-klubmand: Calderon ved intet

Spansk fodbold

Real Madrids ungdomstræner, Michel, som har været inde i billedet som Schuters afløser, hvis han blev fyret, har i dag sagt op i klubben. Dette sker efter kritik af hans arbejde fra klubpræsident Ramon Calderon.

Klubpræsident Ramon Calderon har givet udtryk for, at ærkerivalerne FC Barcelona får et bedre udbytte af deres talentudvikling end Real Madrid. Denne udtagelse har Real Madrids ungdomstræner, Michel, taget meget personligt, derfor har han i dag forladt sin stilling i klubben.

”Klubpræsidenten ved intet om, hvad der sker i klubben. Real Madrid giver ikke spillerne fra ungdomsafdelingen de samme chancer, som de unge spillere, som klubben køber udefra, får,” udtaler han og uddyber sin afgang.

”Når præsidenten ikke tror på mit arbejde, er det bedre, at jeg går min vej. Beslutningen sker som reaktion på den konstante kritik, offentlig såvel som privat, som han er kommet med, bortset fra til mig personligt. Og hans pres mod mit arbejde, som han ikke engang kender og ikke bekymrer sig om,” siger Michel til det spanske nyhedsbureau EFE.

Michel fortæller endvidere, at man ikke har givet chancen til talenter som blandt andre Liverpools Alvaro Arbeloa, Valencias Juan Mata, Getafes Esteban Granero samt Almerias Alvaro Negredo.

Dog kunne klubben og dens fans i dag glæde sig over, at den målfarlige hollænder, Klaas-Jan Huntelaar, blev præsenteret kort efter det obligatoriske lægetjek.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu