Наши партнеры

MenuFri transfer til Cagara

Tysk fodbold

Den tidligere Brøndby-spiller, Dennis Cagara, spillet p.t. i FC Nordsjælland, trods tyske Hertha Berlin har transferrettighederne til venstrebakcen. Det har de dog ikke meget længere, da de ikke ønsker at forlænge kontrakten, der udløber til sommer.

Dennis Cagara huserer for øjeblikket i danske FC Nordsjælland, trods danskeren et eller andet sted befinder sig i tyske Hertha Berlin. Tyskerne ejer nemlig transferrettighederne til den unge venstreback, men tiden i den tyske klub vil ikke vare meget længere for Dennis Cagara.

Hertha Berlin har besluttet ikke at udnytte den option, som klubben har på den danske venstreback, hvorfor Cagara vil være fritstillet og ganske gratis for interesserede klubber til sommer.

“Det er korrekt, at Hertha Berlin har meddelt mig, at de ikke ønsker at gøre brug af den klausul, der er i min kontrakt,” siger Dennis Cagara til Ekstra Bladet.

Nu går den vilde jagt på en ny klub, og her er den nuværende FC Nordsjælland ikke udelukket.

“Det er da bestemt også en mulighed. Jeg har allerede snakket lidt med klubben, men der er ikke skrevet under på noget,” siger venstrebacken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu