Наши партнеры

MenuFremragende fodboldkamp på Brøndby Stadion

Dansk fodbold

Aftenens pokalsemifinale blev en målrig en af slagsen, da begge hold nettede hele tre gange. Begge mandskaber havde deres momenter i kampen og det var derfor et fair resultat. Kampen om finalepladsen er dermed fuldstænding åben.

Første halvleg startede med godt Brøndby-spil og efter ti minutters spil slog Thomas Rasmussen et flot indlæg til bagerste stolpe, hvor den anden back, Anders Randrup kom løbende ind bag forsvaret og flot headede de blå-gule i front.

Målet til Brøndby satte mere gang i AaB og deres pres blev tungere og tungere. Et lille kvarter efter Brøndbys føringsmål, var det aalborgensernes tur til at juble, da Kasper Risgård, på oplæg fra Anders Due, flot lagde bolden ind bag ved Stephan Andersen.

Målet resulterede i et endnu hårdere AaB-pres, men de fik ikke udnyttet overtaget og i stedet var det nok en gang Anders Randrup, der efter et flot omstillingsspil, kunne bringe de blå-gule i front med 2-1.

2. halvleg var næsten ikke startet før AaB kom frem til en stor mulighed efter flot spil omkring feltet, men Stephan Andersen reddede flot i buret og afværgede dermed faren.

10 minutter senere sendte Farnerud en adresseløs aflevering tilbage mod forsvaret og bolden blev opfanget af Shelton, som flot fandt Due inde foran, men han kludrede i det og det hele løb ud i sandet.

Et par minutter senere ramte Anders Due, via Stephan Andersens fingerspidser, stolpen på et flot sparket frispark.

Et voldsomt AaB-pres gav få øjeblikke senere pote, da Shelton, efter et indkast fra venstre, flot fik vendt rundt og listet bolden ind bag en chanceløs Stephan Andersen.

Bare en skevens senere kom AaB igen frem til en kæmpechance, men nok en gang reddede Andersen.

Og for at blive ved minut-opdateringen, så blev der bare et par minutter efter igen scoret. Denne gang var det Jan Kristiansen, der efter et fremragende langskud, bragte Brøndby i front.

Et kvarter senere fik AaB endnu en gang udlignet, da Johansson, på en friløber, lidt heldigt passerede Stephan Andersen, som berørte bolden.

En fantastisk fodboldkamp sluttede dermed 3-3 og der er derfor lagt op til et yderst spændende returopgør i Aalborg.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu