Наши партнеры

MenuFrank Pingel afskediget i AGF

Dansk fodbold

AGF’s massør Frank Pingel er blevet fyret. Dette skyldes ifølge JP Århus, at han var involveret i en batalje under holdets træningslejr på Cypern.

Fyringen af den tidligere landsholdsangriber sker ifølge flere medier på grund af noget klammeri, som der opstod mellem Pingel og AGF’s physioterapeut Søren Pallesen, da klubben var på træningslejr på Cypern et par uger tilbage.

“Frank stopper dels af tidsmæssige årsager, dels fordi vi har nogle værdier og normer, som vi gerne vil håndhæve. Vi har forskellige syn på, hvordan tingene skal fungere, og som en konsekvens heraf har vi valgt at ophøre samarbejdet med Frank,” udtaler sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Pingel benægter dog, at skærmydsler skulle være grunden til bruddet med AGF og hævder, at afskedigelsen snarere skyldtes visse fysiske skavanker.

“Det var med i min aftale, at jeg skulle med på træningslejren til Cypern, men jeg kunne slet ikke holde til at arbejde så meget. Jeg fik væske i knæene og havde det fysisk dårligt, da jeg kom hjem. Bagefter blev vi enige om at stoppe samarbejdet. Klubben har brug for en, der kan arbejde mere end 12 timer om ugen,” siger Frank Pingel, som arbejdede i klubben på flextid på grund af sine skrøbelige knæ.

Som erstatning for Frank Pingel har AGF ansat den 36-årige Kenneth Collins, der også arbejder for håndboldklubben SK Aarhus.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu