Наши партнеры

MenuFortsat italiensk interesse for Zimling

Dansk fodbold

Selvom der har været stille omkring Esbjergs Niki Zimling, så er en unavngiven italiensk klub stadigt interesseret i at hente U21-landsholdets anfører. Det afslører Zimlings agent i et interview med Forza.

Niki Zimling har siden skiftet fra Brøndby til Esbjerg fået kickstartet den kometkarriere han blev spået allerede som ungdomsspiller på vestegnen. I dette efterår har han spillet helt forrygende, på trods af at Esbjerg har haft en omtumlet sæson med mange svingende præstationer.

De flotte præstation fik i slutningen af 2006 en italiensk serie a klub til at forhøre sig på Esbjergspilleren, og selvom der siden har været stille på området, så er interessen langt fra død, selvom Esbjerg har været afvisende overfor at der skulle have været noget konkret på bordet.

“Jeg er overrasket over, at Esbjerg siger, at der ikke har været en henvendelse. Det er vigtigt at være ærlig overfor ens spillere. Den italienske klub har bekræftet deres interesse gennem en fax og et møde med Esbjerg i lufthavnen i Kastrup. Jeg synes, det er lidt mærkeligt, at de siger noget andet,” siger Zimlings italienske agent, Vincenzo Morabito til forza.dk.

Prisen på Zimling er tidligere blevet anslået til at ligger et sted mellem 12-15 millioner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu