Наши партнеры

MenuForsvarsspiller siger farvel til FC Nordsjælland

Dansk fodbold

Forsvarsspilleren Christian Krølle Nielsen har forladt FC Nordsjælland i søgen efter mere spilletid og mere eksotiske kulturer, end Danmark kan tilbyde.

Christian Krølle Nielsen er ikke længere et medlem af FC Nordsjællands SAS Liga-trup, da han efter eget ønske ville rive kontrakten i stykker med den sjællandske klub, hvilket klubben har valgt at efterkomme ved at opløse hans kontrakt.

“Det har været en svær beslutning for mig, for jeg har haft det godt her i klubben, hvor der er fremragende holdkammerater og folk omkring holdet, som jeg kommer til at savne. Men jeg føler, at det nu er tid til at søge nye græsgange. Derfor er jeg meget glad for, at klubben har givet mig denne mulighed,” siger Krølle til klubbens hjemmeside.

Krølles fremtid er endnu ikke afgjort eller besluttet endnu, men tilbyder en udenlandsk klub en kontrakt, så er danskeren klar til at tage på et udenlandseventyr.

“Jeg vil enormt gerne prøve kræfter med andre kulturer gennem fodbold. Derfor vil jeg kraftigt overveje det, hvis der byder sig en god mulighed i en spændende klub udenfor Danmark. Men jeg har ikke lagt mig fast på noget og ser tiden an,” siger han.

Christian Krølle Nielsen nåede at spille 28 kampe for SAS Liga-klubben og score ét enkelt mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu