Наши партнеры

MenuFormentlig ikke flere transfers til City

Engelsk fodbold

Manchester Citys kontroversielle ejer, Thaksin Shinawatra, har gjort det klart, at han ingen intentioner har om at sælge samtlige af sine aktier i klubben, og dermed forhindrer thailænderen at City kan deltage aktivt på transfermarkedet og hente nye spillere.

Shinawatra er blevet anklaget for skattely og diverse andre økonomiske sager i Thailand, og nu er han blevet stopklods for Manchester City, som formentlig ikke vil kunne lave flere transfers.

Klubejeren har før været manden med millionerne i Manchester, og har også tidligere købt adskillige store stjerner til klubben. Men med en bankkonto som er frosset fast i Thailand, kommer City sandsynligvis ikke til at lave flere handler i dette transfervindue.

Forretningsmanden som kommer fra Thailand, har fået frosset sine penge fast i Thailand, og det er grundet at thailænderen ikke mødte op til en retssag om hans økonomiske anliggender.

Dermed er der meget tvivl om Shinawatra kan finansiere nye spillere til City i dette transfervindue.

Flere har været inde om et eventuelt køb af klubben, men ingen har kunnet se sig tilfredsstillet af Shinawatras krav, da han nemlig kun vil sælge en lille del af klubben, og ellers beholde den største selv.

”Thaksin er glad for at sælge en del af City, men ser helst sig selv beholde majoriteten af klubben. Årsagen til at vi går igennem alt det her er fordi vi befinder os i transfervinduet og har brug for tre til fire nye spillere,” siger Mancherster City-formanden Garry Cook ifølge Bold.dk.

Manchester City har på det seneste været i søgelys hos forretningsfolk i Dubai, Saudi Arabien og Kuwait.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu