Наши партнеры

MenuForlader Rijkaard Barca?

Spansk fodbold

Ifølge spanske medier er Barcelonas træner Frank Rijkaard, hvis kontrakt løber til sommeren 2009, klar til at forlade sin post allerede til sommer.

For selvom kontrakten løber til sommeren 2009, har Rijkaard en klausul der gør at han kan forlade klubben, hvis han ønsker det.

Den hollandske træner er blevet svækket i den forgangne uge efter at Samuel Eto’o, der er landsholdspiller for Cameroun, har angrebet Rijkaard efter at han har udtalt at Eto’o ikke ville lade sig skifte ind i kampen mod Racing Santander. Det skulle være dette der har overbevist Rijkaard om at det er på tide at forlade klubben.

Rijkaard mener også at en af grundende til at de fleste spanske medier har taget Eto’os parti er at han ikke har sin tidligere assistent Henk ten Cate ved sin side, da han inden denne sæson forlod klubben til fordel for at blive cheftræner i Ajax.

Ifølge DiarioSport skulle de 2 favoritter til at overtage chefposten være Getafes træner Bernd Schuster og Marco Van Basten, som Johan Cruyff har anbefalet skulle have anbefalet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu