Наши партнеры

MenuForhandlinger med Bisgaard sat på standby

Dansk fodbold

Morten Bisgaard er blevet indlagt med en blodsprængning på et hospital i Italien og det har fået OB til at blive i tvivl om deres kontrakttilbud til spilleren.

De sidste tre sæsoner har Morten Bisgaard spillet for det engelske hold Derby, men midtbanespilleren fra Danmark har ikke fået sin kontrakt forlænget med klubben og det har derfor fået ham til at søge hjem mod Danmark. Det vakte interesse i Odense, hvor OB har valgt at tilbude Bisgaard kontrakt, men den 33-årige spiller er nu blevet indlagt på et hospital i Italien med en blodsprængning, og dette har fået OB til at tøve med yderligere forhandlinger.

”Først og fremmest håber vi, at Morten snart vil være rask og frisk igen, men lige nu er situationen speciel. Det er klart, at der er opstået nogle helbredsmæssige forhold, som vi er nødt til at have fat i, og vi har sat kontraktforhandlingerne på standby,” udtalte OB’s direktør Kim Brink til BT.

Det forlyder at Bisgaard, som gennem sin karriere har spillet i Randers, OB, Udinese, FCK og Derby, vil få tilbudt en kontrakt gældende for de næste to år i sin tidligere klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu