Наши партнеры

MenuFoldgast håber ikke på karrierestop

Dansk fodbold

Peter Foldgast har længe siddet udenfor med en betændt akillessene, og ved endnu ikke, hvornår han kommer til at spille fodbold igen.

Peter Foldgast har længe været sat ude af fodboldsspillet på grund af en betændt akillessene, og han ved selv ikke, hvornår han er klar til at løbe på banen for AGF igen. Det værste for Foldgast er, at der ikke er nogen udvikling i skadesforløbet.

“Det er en meget træls situation, og jeg må indrømme, at jeg efterhånden er ved at være lidt smådeprimeret. For der er ingen udvikling i min skade. Den ene dag går det lidt bedre, men dagen efter er problemerne de samme igen,” sagde Peter Foldgast til Århus Stiftstidende.

Den tidligere landsholdsangriber, Søren Andersen, havde i sin tid også sådan en skade, og det hele endte med, at han blev nødt til at lægge støvlerne på hylden. Så langt håbet Foldgast ikke, at han må gå.

“Det er klart, at det er en risiko med den her form for skade, men lad os nu se. Hvis pausen bliver lang nok, skal det nok gå væk. Det eneste problem med det er bare, at min kontrakt kun løber endnu en sæson, så jeg skal gerne i kamp igen inden for en overskuelig fremtid,” sluttede Peter Foldgast.

AGF møder på onsdag i SAS Ligaens første spillerunde AC Horsens på hjemmebanen, NRGI Park.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu