Наши партнеры

MenuFodboldreglementet opgraderes muligvis

Andet fodbold

IFAB overvejer, at opgradere fodboldreglementet, således, at man indfører en straffeboks for gule kort, mens pausen muligvis udvides med fem minutter. Derudover vil man indføre muligheden for en ekstra udskiftning.

IFAB, som består af repræsentanter fra FIFA og de fire britiske fodboldforbund, vil den 28. februar afholde deres årlige møde, hvilket sker i Belfast.

Noget af dagsordnen på mødet er blevet offentliggjort. Således vil man blandt andet diskutere, om et gult kort skal føre til en tidsbegrænset udvisning i en såkaldt straffeboks, som det kendes fra Rugby og ishockey.

”Vi kigger stadig på detaljerne i hvordan det skulle virke, men den grundlæggende ide er, at hvis nogen får et kort fra dommeren, ville de blive sendt i straffeboks i for eksempel fem eller ti minutter,” fortæller Raymond Kennedy, der er præsident i det nordiske fodboldforbund, som står bag forslaget.

”Der ville blive taget hånd om forseelsen på dagen og det forurettede hold ville være dem, der fik glæde af det,” uddyber han. Kennedy håber, at man i første omgang vil give tilladelse til at teste forslaget i ungdomsregi.

Udover dette forslag, vil man også drøfte, om man skal forlænge pausen mellem halvlegene med fem minutter, samt stille en ekstra udskiftning til rådighed.Kommentér

En kommentar til “Fodboldreglementet opgraderes muligvis

  1. Andreas Johnke siger:

    Det de siger er vel i bund og grund at de vil spille professionel fodbold, som man spiller Serie røv… Grotesk forslag efter min mening, der fjerner al intensitet og aggression i fodbolden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu