Наши партнеры

MenuFodboldinvalid gør AaB-comeback

Dansk fodbold

Den tidligere AaB- og landsholdsspiller, Thomas Gaardsøe, har nu underskrevet en halvårlig aftale med AaB, på trods af, at han blev erklæret fodboldinvalid for to og et halvt år siden.

Thomas Gaardsøes fodboldeventyr, hvor han blandt andet var ved at tilspille sig en fast på plads på det danske landshold, stoppede pludseligt, da han pådrog sig en alvorlig skade i lysken, hvilket for to og et halvt år siden betød, at han blev præsenteret for dommen, som lød, at han var blevet fodboldinvalid.

I dag fortæller Gaardsøe ganske overraskende, at han har underskrevet en halvårlig kontrakt med sin tidligere arbejdsgiver AaB, hvilket sker efter, at han igennem foråret har spillet fast som amatør på klubbens hold i 2. division Vest.

“Jeg har skrevet under på en halvårlig kontrakt med AaB, og jeg glæder mig utroligt meget,” forklarer Gaardsøe til bold.dk og uddyber:

“Jeg har kun spillet 2. division den seneste tid, så jeg vil ikke sætte procenter på, hvor langt jeg er fra mit topniveau. Jeg skal først spille med nogle bedre spillere og spille en eller to SAS Liga-kampe. Herefter må vi se, hvor langt jeg er bagefter. Men der er måske en 10-15 procent op.”

29-årige Gaardsøe, som også tidligere har spillet i de engelske klubber Ipswich og West Bromwich, står noteret for to A-landskampe for Danmark.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu