Наши партнеры

MenuFodboldeksperterne om Olsen-forlængelsen

Dansk fodbold

TotalBold.dk har samlet en række citater fra nogle af de mest kendte fodboldeksperter i Danmark. De kommenterer alle sammen på DBU’s forlængelse med Danmarks landstræner Morten Olsen, så kontrakten nu løber yderligere to år, hvilket vil sige, at aftalen udløber efter EM i 2012.

Morten Bruun, ekspert hos SBS NET (Kanal 5 og 6’eren):

“Jeg tror, at det havde været sundt for DBU og landsholdet at prøve med et nyt setup. Jeg synes, at selv i en ellers succesfuld kvalifikation, at jeg kunne fornemme en vis fodboldtræthed mellem den generelle, danske fodboldfan, og så hele DBU-setuppet omkring landsholdet. På den anden side har DBU også mange gode argumenter for at fortsætte med Morten Olsen,” forklarer Morten Bruun til B.T.

Martin Laursen, ekspert hos TV 2:

“Det var klart det bedste valg for DBU, og jeg er glad for, at Morten stadig har gejsten og motivationen til at fortsætte. Jeg er helt sikker på, at spillere som Jon Dahl Tomasson, Daniel Jensen, Martin Jørgensen, Dennis Rommedahl, Thomas Sørensen og Jesper Grønkjær vil bruge det her til at fortsætte i hvert fald to år mere, så de følges ad med Morten Olsen,” siger Laursen til B.T.

Brian Laudrup, ekspert hos Viasat (TV 3+ og TV 3 Puls):

“Jeg tror, at det springende punkt i Mortens overvejelser for fremtiden har været, om han skulle slutte med landsholdet eller prøve som klubtræner en sidste gang. Ikke dermed sagt, at han nødvendigvis ikke overtager en klub om to år, for Morten er med sin entusiasme og passion for fodbolden jo yngre end sin reelle alder. Han brænder helt vildt for det,” udtaler Laudrup til B.T.

Stig Tøfting, ekspert hos Canal 9:

“Alt kan ske i fodbold. Måske smutter Morten i 2012, og måske gør han ikke. Men han har jo sagt, at han gerne vil være klubtræner igen en dag, og han er jo trods alt 60 år. Jeg har hele tiden sagt, at Michael Laudrup får jobbet en dag. Men det er nok ikke nogen dårlig idé, at Laudrup lige tager nogle år i en god klub i Spanien,” fortæller Tøfting til Ekstra Bladet.

Læs også:

DBU havde landstræner-plan B klar

Bekræftet: Morten Olsen bliver frem til 2012Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu