Flot start af Fenerbahce

Fenerbahce slog i egen hule et tamt Inter-hold, der dog var skades- og karantæneplaget i forsvaret. Målscoreren blev Deivid, men også Roberto Carlos havde nogle fremragende skud og en assist.

Inter startede bedst ud, og havde muligheder ved bl.a. Ibrahimovic. Cesar i Inter-målet kom da også på arbejde, og han måtte redde et godt hovedstød. Turaci fik kampens første gule kort, da han stoppede en Inter-kontra ved at tackle Suazo. Få minutter senere fik Ibrahimovic også gult, da han gik for hårdt ind i en duel.

Inter begyndte at miste mere og mere kontrol, og tyrkerne spillede sig frem til flere gode skudmuligheder. Efter en halv time fik Fenerbahces centerforsvar deres andet gule kort for kynisk at stoppe Suazo. Det var dog stadig primært Fenerbahce, der skabte chancer, og det var derfor også fortjent, da Deivid flot flugtede bolden i mål efter forarbejde af R. Carlos.

Fenerbahce startede flot ud i anden halvleg, og kunne have scoret i det første minut. Samuel fik et gult kort fem minutter i anden halvleg, men Cesar reddede flot det efterfølgende frispark. Få minutter senere prøvede Carlos efter et regulært opspil, men hans raket af et skud ramte stolpen.

Cesar fortsatte sit imponerende målmandsspil, da han på utrolig vis reddede Alex’ hovedstød. Inter kom også frem til chancer i ny og næ, og Stankovic prøvede lykken. Til sidst i kampen fik Inter mere og mere spil, men havde ualmindelig svært ved at finde huller i forsvaret.

Slutresultatet blev en fortjent 1-0 til Fenerbahce, der absolut havde chancerne til en større sejr.