Наши партнеры

MenuFlot comeback til Trezeguét

Italiensk fodbold

I aftenens Serie A-kamp mellem Palermo og Juventus var David Trezeguét i fokus. Franskmanden havde blot spillet to kampe i denne sæson på grund af skader, men angriberen endte som matchvinder.

Da Palermo hjemme tog imod storklubben Juventus var alle klar på en hård arbejdskamp. Dog løb Juventus med sejren.

Første halvleg kontrollerede Palermo suværent. Blot efter to minutter var Miccoli på pletten i Juventus’ felt, hvor han ramte bolden med ydersiden, men Gianluigi Buffon formåede at holde den ude af målet. Palermo fortsatte sin fremadrettede taktik, hvilket resulterede i en del chancer til hjemmeholdet.

Kampens første mål faldt i det 27. minut. Det var overraskende nok Juventus, der gjorde en god figur. Den tidligere Liverpool-spiller Mohamed Sissoko fandt pladsen og affyrede derefter et spektakulært drømmehug, der ramte under overliggeren uden at Palermo-målmand Cesare Bovo kunne gøre noget. Dette betød at Torino-klubben kunne gå til pause med en føring.

Juventus’ taktik i anden halvleg var at holde et stramt og systematiseret forsvar, mens man satsede på kontraangreb. Grundet denne opsætning resulterede det i en del chancer. Den tidligere Juventus-spiller Antonio Nocerino tvang Gianluigi Buffon ud i en flot redning, da han tog chancen i en øjensynlig håbløs position.

Amauri bliv indskiftet i det 71. minut til klapsalver fra Juventus-fansene. Netop Amauri endte også med at være toneangivende for kampen, da han lagde en tværaflevering til den skadesplagede franskmand David Trezeguét, der lukkede og slukkede kampen med et skud, der ramte danskeren Simon Kjær inden den landede i netmaskerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu