Наши партнеры

MenuFlere spillere ramt af svineinfluenza

Andet fodbold

Fire spillere fra AS Monaco og en enkelt fra Manchester City er ramt af den frygtede sygdom, svineinfluenza, der også går under den mere tekniske betegnelse H1N1.

AS Monaco, der spiller i den franske førstedivision, er i øjeblikket i træningslejr i Vichy, og det er her, de 4 spillere er blevet ramt af svineinfluenza. Ifølge en meddelelse på klubbens hjemmeside er de 4 unavngivne spillere blevet isoleret på deres hotelværelse.

Ifølge holdets læge, Philippe Kuentz, giver deres tilstand dog ikke grund til bekymring, og spillerne skulle efter sigende have det godt.

I England er det den 21-årige Micah Richards fra Manchester City, der er ramt af sygdommen. Han var på ferie i Cypern, da sygdommen blev konstateret, og han kan nu ikke forlade sit hotelværelse. Han siger til den engelske avis The Sun:

”Først troede jeg, det var en virkelig slem infektion i brystkassen eller måske alkoholforgiftning. Jeg følte mig så svag, at jeg ikke kunne spise eller drikke, og mine venner var nødt til at hente drikkevarer til mig. Da jeg fik at vide, jeg havde svineinfluenza, løb der alle mulige tanker igennem mig. I nyhederne har man set folk dø af det.”

Micah Richards har dog humoren i behold:

”Min klub har været meget forstående, men jeg får sikkert noget røg af holdkammeraterne, når jeg kommer hjem. De dukker sikkert op til træning iført operationsmasker.”

Den 11. juni i år erklærede WHO, at svineinfluenzaen var verdensomspændende og dermed at betragte som en pandemi efter fund i blandt andet USA, Mexico, New Zealand, Frankrig, Storbritannien, Spanien og Danmark. Som navnet antyder stammer sygdommen fra svin, men kan smitte mennesker på omtrent samme måde som andre epidemiske influenzatyper.

Symptomerne er feber, løbende næse, ondt i halsen, hoste, manglende appetit, træthed, opkast og diarré.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu