Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Flere penge til Simon Kjær - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuFlere penge til Simon Kjær

Italiensk fodbold

Palermo-præsident Maurizio Zamparini har valgt at belønne Simon Kjær med en lønforhøjelse efter hans flotte præstationer i den italienske klub.

Palermo hentede sidste sommer Simon Kjær i FC Midtjylland, og den centrale forsvarsspiller har siden spillet sig til en fast plads hos de lyserøde i Serie A, hvor han gang på gang har imponeret, mens han også kom på årets hold i Serie A.

De mange imponerende præstationer har nu fået Palermo-præsident Maurizio Zamparini til at give den danske landsholdsspiller en lønforhøjelse, mens der stadig er en frikøbsklausul på 90 millioner kroner, der kun kan blive brugt af udenlandske klubber.

“Simon har spillet og ageret godt, så præsidenten ønskede at sætte pris på hans indsats og belønne for det,” siger sportsdirektør Walter Sabatini til Football Italia.

“Frikøbsklausulen er der stadig, men vi betragter ham ikke som værende til salg. Vi vil ikke acceptere bud fra italienske klubber. Hvis spilleren ønsker at skifte til udlandet, kan vi ikke stoppe ham,” siger Sabatini.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu