Наши партнеры

MenuFlere bejlere til Alves

Andet fodbold

Chelsea har fået stærk konkurrence i kampen om Daniel Alves’ underskrift, i det både Real Madrid og Manchester United nu meldes interesseret i den brasilianske back.

Daniel Alves spiller ikke for Sevilla i ugens Champions League kamp, og et skifte ser ud til at blive en realitet. Hvor turen går hen er dog langt fra sikkert længere.

Sevillas præsident José Maria Del Nido har tidligere afvist et bud på godt 240 mio. kr. fra Chelsea på landsholdsbacken, og vil ikke sælge for en pris under hans nuværende værdi.

Ifølge meldinger i England er Manchester United nu gået ind i kampen om Alves, og er klar til at matche ethvert bud der måtte komme fra rivalen Chelsea.

Real Madrid udelukker heller ikke at gå efter brasilianeren, nu hvor det står klart at hans fremtid i Sevilla er usikker. Klubben erkender dog at det kan blive nødvendigt for klubben at trække sig hvis Sevilla fastholder de nuværende krav.

Alves menes at ville væk fra klubben men kan kun få lov til det, hvis der kommer et bud på over 300 mio. kr. Den eneste klub der menes at kunne komme med det tilbud er Chelsea der ydermere vil skulle tilbyde en kontrakt til Alves på godt 50 mio. kr.

Daniel Alves kom til Sevilla i 2003 fra brasilianske Bahia for den blotte sum af 6 mio. kr, og vil give klubben en kæmpe profit ved et salg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu