Наши партнеры

Menu



Flamini forlader måske Arsenal

Engelsk fodbold

Mathieu Flamini, der til daglig spiller i Arsenal, men dog ikke med en fast startopstilling, overvejer at lade være med at forlænge sin kontrakt for The Gunners. Grunden til dette er tabet af startopstillingspladsen, og meget lidt spilletid, siger han selv til Eurosport.com.

Arsenals manager Wenger vil dog stadig gerne beholde sin franske U21 landsholdsspiller. Det kan dog blive svært at opfylde, da Flamini forlanger regelmæssigt spil for at forbedre sin teknik, en ting han ikke bliver givet på Emirates Stadium som tingene er lige nu.

”Jeg er ved slutningen af en cyclus,” siger Flamini til L’Equipe. ”Jeg har brugt tre år hos Arsenal, og min sagfører siger, at jeg kan forlade klubben til juni, det kræver dog, at jeg tilbagebetaler min løn for det sidste år til klubben”.

”De næste tre år af min karriere er vigtige,” fortsatte han. ”Jeg vil spille, og udvikle min teknik til næste niveau. Arsenals hold er ungt og det har sine kvaliteter, men jeg har spillet mindre og mindre det sidste stykke tid. Det er ikke nemt at acceptere, og jeg er i en situation nu hvor enhver spiller ville stille sig selv spørgsmål”.

Stærk konkurrence på midtbanepladserne – hvor Flamini føler sig bedst til rette – sammensat ned sin egne ambitioner betyder nok at den 23-årige kunne spille for et andet hold næste sæson, og Italien ligger højt på hans liste af mulige spillesteder.

”Mest af alt vil jeg fortsætte med at arbejde og udvikle mit spil,” tilføjede han. ”Jeg vil score, lave flere afleveringer, og endelig vinde Champions League”.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu