Наши партнеры

MenuFire spillere forlader Silkeborg

Dansk fodbold

Silkeborg er i gang med en sommerrengøring i klubben, i dag skilte klubbens ledelse sig af med træneren og fire spillere.

Silkeborg har i dag valgt at rydde godt og grundet ud i klubben. Først valgte man at fyre træner Preben Lundbye. Og nu vælger klubben så, at sige farvel til fire spillere. De fire spillere der er tale om er Antti Okkonen, Iddi Alkhag, Hassan Mubiru og Simon Nagel.

Antti Okkonen forlader Silkeborg og rejser tilbage til svenske Landskrona BOIS i den næstbedste række i Sverige.

Simon Nagel skifter som vi tidligere har skrevet her på TotalBold til Viborg, mens Hassan Mubiru og Iddi Alkhag endnu ikke har fundet en ny arbejdsgiver.

”Det trak simpelthen for meget i mig, at jeg fik muligheden for at fortsætte med SAS Liga-fodbold. Det har været en rigtig svær beslutning at træffe, for jeg har mange følelser for Silkeborg IF. Det var her, det hele startede for mig,” fortalte Simon Nagel på et pressemøde.

”Det har været seks rigtig gode år for mig – nogle bedre end andre – men facit på bundlinien er, at jeg har været glad for at være i klubben. Selvfølgelig er det lidt specielt at skulle sige farvel efter så mange år og så mange kampe, men tiden er nu inde til, at jeg skal have nogle nye udfordringer i min fodboldkarriere – og det glæder jeg mig også til,” sagde Iddi Alkhag.

”Jeg vil takke alle spillerne, lederne og alle andre i SIF for en god tid, selvom vi rykkede ned. Det er jeg meget ked af, men jeg vil alligevel tænke tilbage på min tid i Silkeborg med stor glæde. Jeg vil holde intensivt øje med klubben i fremtiden og håbe på det bedste,” sagde den finske midtbanespiller Antti Okkonen, som kom til klubben i januar 2007.

Selvom den ugandiske angriber Hassan Mubiru, som kom til Silkeborg i januar måned ikke nåede at spille nogle SAS Liga-kampe for SIF har han alligevel haft en god tid i klubben, hvor han spillede fast på 2. divisionsholdet.

”Jeg havde måske lidt svært ved at sætte mig op til andetholdskampene, for jeg havde forventet mere og var selvfølgelig skuffet over, at jeg ikke kunne bryde igennem til førsteholdet, siger Hassan Mubiru og istemmer derefter jubelkoret for at fastslå, at han har »mødt mange pragtfulde mennesker i Silkeborg, og jeg vil altid tænke tilbage på min tid i SIF med meget varme minder.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu