Наши партнеры

MenuFiorentina snød storklubber i jagten om Jovetic

Italiensk fodbold

Real Madrid, Manchester United og Juventus er blot nogle af de klubber, som er blevet relateret til det montenegrinske supertalent, Stevan Jovetic. I dag kunne Fiorentina dog offentligtgøre købet af Partizan-spilleren.

Flere af europas største klubber, og formentlig også dem med den største pengepung, har været ude efter Partizan-talentet, Stevan Jovetic. Ydermere er det dog hverken Juventus, Real Madrid eller en hvilket som helst anden storklub, der idag har offentligtgjort købet af supertalentet.

Fiorentinas sportschef, Pantaleo Corvino, fortæller til Goal.com, at han nu kan offentligtgøre købet af det unge stjernefrø.

“Jeg har købt en vigtig spiller. Jovetic ønskede at spille for os, jeg accepterede at betale 50 millioner kroner, og kan derfor annoncere købet,” siger han til fodboldhjemmesiden Goal.com.

Jovetic er mest kendt for for sin optræden i en UEFA Cup-kvalifikationskamp, hvor han scorede hattrick i en alder af blot 17 år, hvilket tilsyndeladende har spærret øjnene op på de største klubber i europæisk fodbold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu