Наши партнеры

MenuFionia Park de næste seks år

Dansk fodbold

Odense Sport, Event A/S samt Fionia Bank har valgt at forlænge deres sponsoraftale, således, at OB’s hjemmebane vil hedde Fionia Park de næste seks år.

Tilbage i juni måned 2005 blev OB’s hjemmebane døbt Fionia Park, hvilket den fortsat hedder, og vil hedde de næste seks år. Dette stod klart, da partnerne i dag nåede til enighed om en sponsoraftale, der vil skyde et tocifret millionbeløb ind i selskabet bag OB, hvilket naturligvis glæder den administrerende direktør i Odense Sport og Event A/S, Thomas Christensen.

”Odense Sport og Event A/S er en virksomhed i rivende udvikling og et sponsorat i denne her kaliber cementerer, at vi ikke er de eneste, der har opdaget det,” siger Christensen i en pressemeddelelse.

”Det latinske ord for Fyn, som er Fionia, har nu præget OBs hjemmebane siden juli 2005, og vi har valgt at genforhandle aftalen, inden den oprindelige løber ud, for vi vil fortsat gerne se vores navn i både stadion- og tribunenavn, hvor familietribunen Fionia Bank ligeledes beholder sit navn,” siger Fionia Banks marketingschef, Mikael Ejrnæs.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu