Наши партнеры

MenuFinale-kommentarer fra Tyskland (opd. 00:30)

EM-Special

TotalBold.dk har samlet de vigtigste kommentarer fra den tyske EM-lejr efter 1-0-nederlaget til Spanien i dette års EM-finale.

Tysklands landstræner, Joachim Löw:

”Vi må erkende, at spanierne spillede med høj kvalitet, fordi, de havde flest scoringsmuligheder. Jeg synes, sejren er fortjent. Igennem de seneste to år har vi leveret på et højere niveau, end vi har formået i denne turnering. Holdet har kæmpet bravt, og samtlige spillere har arbejdet godt, men i dag tabte vi, og det må vi acceptere,” sagde landstræneren efter kampen til ARD.

Tyskernes største profil og anfører, Michael Ballack:

“Det er altid skuffende at tabe en finale, når man er nået så langt. Men jeg synes, at holdet har spillet et godt EM og har kæmpet forbilledligt. Men i dag lavede vi for mange fejl. Alligevel holdt vi længe kampen åben mod et godt spansk hold. Men deres sejr var ikke ufortjent,” sagde den 31-årige midtbanespiller til ARD efter kampen.

Midtbanespilleren, Thomas Hitzlsperger:

”Spanierne spillede godt kombinationsspil, hvilket gør det utroligt svært at følge med. Du har fortjent at vinde, hvis du har en chance for at slå dem, men vi har nået til finalen, hvilket er flot. Vi har stadig en del, vi skal arbejde videre med, og vi har masser af potentiale, så jeg er fortrøstningsfuld,” udtalte Hitzlsperger til ARD.

Den offensive venstreback, Philipp Lahm:

“Vi har ikke spillet godt nok offensivt, som vi havde håbet på. Vi begår for mange fejl. Vi ønskede virkelig at få titlen, men nu må vi tænke fremad mod VM-kvalifikationen,” sagde Lahm til ARD.

Landsholdskeeperen, Jens Lehmann:

“Jeg er meget skuffet over resultatet af finalen. Det var mit sidste europamesterskab. Nu vælter en masse tanker frem: Kunne man måske have gjort det bedre? Konjuktiv er taberens fjende, selvom vi gav os fuldt ud. Dårlige kampe fulgte gode, og med den rytme kunne vi ikke gå hele vejen,” fortalte målmanden til ARD.

Sidst opdateret d. 30-06-08 kl. 00:30Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu