Наши партнеры

MenuFIFA: Ronaldo er årets bedste

Andet fodbold

Manchester Uniteds stjernekant-spiller Cristiano Ronaldo løb her til aften med hædren, da FIFA udpegede Årets bedste spiller i 2008.

Manchester Uniteds stjernespiller Cristiano Ronaldo snuppede endnu en titel her til aften, da han foran konkurrenter som Fernando Torres, Kaka, Lionel Messi og Hernandez Xavi blev kåret af FIFA til årets spiller 2008. Ronaldo takkede familien, men hans manager Sir Alex Ferguson modtog også en velfortjent ros fra den unge storspiller.

”At modtage denne pris er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg vil gerne dedikere den til min familie,” sagde han først, hvorefter han fortsatte:

”Det er dog også en sandhed, at træneren altid spiller en væsentlig rolle. Det var en fantastisk sæson for mig og klubben, og træneren spillede en utrolig stor rolle for mig. Jeg har lært meget af ham. Hans erfaring gennem så mange år er af så vital betydning – det er et privilegium at have en så dygtig træner,” fortalte Ronaldo, og fortsatte:

”Det er klimakset på en fantastisk æra for mig. Jeg er glad og stolt over det vi som hold har opnået. Jeg er meget beæret over at være en del af Manchester Uniteds historie,” sluttede han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu