Наши партнеры

MenuFIFA-regel påvirker Danmark mod Ungarn

VM

FIFA har besluttet, at de kampe, som kan få betydning for slutplaceringen som nummer et eller to, skal flyttes, og dette tiltag påvirker Danmarks kamp mod Ungarn, som spilles den 14. oktober. Kampen er nu flyttet en halv time frem.

FIFA har foretaget ændring i kampprogrammet for de landkampe, som på sidste spilledag i VM-kvalifikationskampene har en afgørende betydning for slutplaceringen i det samlede regnskab. Derfor skal samtlige kampe, som involverer holdene, som står til enten at ende som nummer et og/eller nummer to i grupperne, afvikles på samme tidspunkt.

På denne måde undgår FIFA eventuel spekulation omkring aftalt spil. For Danmarks kvalifikationsgruppe 1 betyder tiltaget, at samtlige tre kampe onsdag den 14. oktober, Danmark-Ungarn, Sverige-Albanien og Portugal-Malta, er fastsat, så de afvikles klokken 20.45 dansk tid.

Dette er en halv time senere end det normale tidspunkt for landsholdets onsdagskampe på hjemmebane.

”Vi accepterer naturligvis FIFA’s beslutning, som er et forståeligt tiltag for at undgå risikoen for en usportslig afslutning på kvalifikationsturneringen,” fortæller DBU’s kommunikationschef Lars Berendt i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi havde frygtet, det der kunne være værre, og kampen ligger midt i skolernes efterårsferie, så derfor tror vi heller ikke, at de 30 minutter får den store, negative betydning for den yngste del af vores landsholdspublikum.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu