Наши партнеры

MenuFIFA-påtale glæder DBU

Dansk fodbold

FC Midtjyllands import af unge nigerianske fodboldtalenter har været under hård kritik. DBU er meget tilfredse med FIFA’s dom, der stopper importeringen til klubbens akademi.

I går fik både DBU og FC Midtjylland en påtale af FIFA for parternes ulovlige indgåelse af forhåndskontrakter og spillercertifikater til udenlandske spillere under 18 år. På trods af den skriftlige påmindelse er DBU glade for kendelsen, som man ifølge formand Allan Hansen har set frem til.

”FIFA’s kendelse er helt som forventet, og vi er tilfredse med, at forbundet støtter vores synspunkt om, at organiseret import af unge, afrikanske fodboldspillere til Danmark – og resten af Europa – er etisk forkert og ulovlig,” udtaler han i en pressemeddelelse på DBU’s hjemmeside.

I pressemeddelelsen giver DBU yderligere udtryk for, at man nu forventer, at FIFA skrider ind på tilsvarende måde overfor en lang række klubber og forbund i de øvrige 52 medlemslande i Europa. Herunder ikke mindst nogle af de helt store europæiske klubber, som optræder i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu