Наши партнеры

MenuFernando Torres vil være den nye topscorer

Engelsk fodbold

“El Niño” har et klart mål for sæsonen, målet er at slå Drogba af tronen, som topscorer i Premier League.

“Jeg er tilfreds med mit arbejde i Liverpool, men jeg må advare tilhængerne om, at de kun har set 60% af den rigtige Torres,” havde den spanske landsholdsangriber fortalt til tirsdagsudgaven af the Daily Mail. Han tilføjede yderligere.

“At blive topscorer i Premier League vil bestemt ikke blive nemt, men i løbet af de første få uger har jeg vist, at det ikke bliver en parade for Drogba med hensyn til at gentage succesen fra sidste sæson.”

Fernando Torres deltog flittigt i målfesten imod Derby County i weekenden, med sine to mål bidrog han klart til nedsablingen af det nyoprykkede hold.

“I lørdags fandt jeg ud af, hvordan man bliver en helt på Anfield. Tilskuerne var glade for mine mål, og det var en spændende oplevelse.”

“Jeg er ikke besat af, hvor mange mål jeg kommer til at score i denne sæson, for i øjeblikket er jeg stadig en ubetydelighed i Premier League.”

“Min udfordring er at triumfere i Liverpool og at blive den bedste angriber i klubbens historie. Jeg ved, at dette bliver vanskeligt, men jeg er forberedt på eventyret,” afsluttede Fernando Torres over for the Daily Mail.”Kommentér

En kommentar til “Fernando Torres vil være den nye topscorer

  1. Betina siger:

    Glæder mig til han kommer op på 100% 😀

    hvis det snart sker vinder Liverpool mesterskabet;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu