Наши партнеры

MenuFerguson-udtalelser kan få konsekvenser

Engelsk fodbold

Manchester United-manageren, Alex Ferguson, har via udtalelser klandret dommerforbundets formand, Keith Hackett, for at have trukket et, rødt kort tilbage, som, efter Fergusons mening, burde have stået.

Tre dages spillekarantæne var, hvad Chelseas anfører, John Terry, kunne se frem til efter et rødt kort givet for en farlig tackling i kampen mod Manchester City. FAs uafhængige regulerings kommission har dog godkendt en appel mod det røde kort, og således er John Terry igen klar til kamp, og bliver derved en af spillerne i kampen mod Manchester United i weekenden.

På den baggrund har Alex Ferguson udvist han utilfredshed over, at John Terry har fået ophævet hans karantæne, mens Manchester United-spilleren, Nemanja Vidic, ikke kommer med til opgøret ligeledes på grund af en karantæne.

Ferguson fortæller således om sagen:

”Mine informationer siger mig at Keith Hackett bad dommer Mark Halsey trække det røde kort tilbage selvom dommeren havde besluttet sig for at lade John Terry afsone straffen. Hvis det var en Manchester United-spiller ville Keith Hackett aldrig have gjort det.”

FA har på baggrund af sådanne udtalelser fra Manchester United-manageren rejst undersøgelse, om hvorvidt der skal rejses tiltale mod Ferguson.

BBC radio 5 nyhedskorrespondenten, Gordon Farquhar, fortæller således om omstændighederne:

”Der er en rimelig høj tærskel for hvad der må siges i en debat og hvilke meninger man må have omkring fodbold. For at en lovovertrædelse finder sted bliver det nød til at være rigtig seriøst.”

I modsætning til Alex Ferguson er Chelsea-manageren, Luis Felipe Scolari, ovenud tilfreds med det engelske system og siger således:

”Denne gang er det dommeren som siger han har begået en fejl. For mig er det en overraskelse, en positiv overraskelse. Det engelske fodboldforbund forstår at dommeren kan begå fejltagelser ligesom mig og dig.”

En forklaring af udtalelserne af Alex Ferguson vil, hvis man hos FA efterforsker sagen, blive udbedt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu