Наши партнеры

MenuFerguson til Birmingham City

Engelsk fodbold

Barry Ferguson har spillet for skotske Glasgow Rangers i mange år, men skifter nu til Premier League for at puste nyt liv i karrieren.

Birmingham City er netop rykket op i Premier League, og i dag har klubben bekendtgjort, at de har hentet Barry Ferguson fra skotske Glasgow Rangers for ca. 8,6 mio. kroner.

Den 31-årige skotte har været hos Glasgow Rangers fra 1993 til nu, dog med en afstikker til Blackburn Rovers fra 2003 til 2005. Han nåede at få 289 ligakampe for Rangers og score 44 mål, og med 82 kampe i europæiske turneringer er han den Rangers-spiller, der har spillet flest europæiske kampe. Det er desuden blevet til 45 landskampe for Skotland og 3 scoringer.

I Birmingham City bliver Barry Ferguson genforenet med Alex McLeish, som tidligere har været Fergusons manager i Rangers og det skotske landshold.

Alex McLeish ser da også frem til gensynet og mener ikke, at Ferguson er blevet for gammel. McLeish siger til Birmingham Citys hjemmeside:

”For mig er Barry en midtbanespiller på toppen. Jeg mener ikke, at 31 år er meget for en meget erfaren midtbanespiller. Jeg tror, at Barry kan spille nogle gode år endnu. Han er en fyr, der altid har ydet sit bedste, og hans indsats har gennem årene altid været fantastisk.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu