Наши партнеры

MenuFerguson sikker: Ronaldo scorer 20 mål

Engelsk fodbold

Cristiano Ronaldo scorede i sidste sæson hele 42 mål i sæsonen, men i denne er han indtil videre kun oppe på 13. Alex Ferguson er dog sikker på, at han når op på mindst 20 mål igen.

Der var intet, der kunne stoppe Cristiano Ronaldo i sidste sæson. Det blev til i alt 42 mål i hele sæsonen, og tidligere i år blev han kåret til verdens bedste spiller i 2008. I denne sæson har portugiseren indtil videre kun nettet 13 gange, men Alex Ferguson er sikker på, at han når at score mange flere.

“Hvis man ser bort fra sidste sæson, ville man sige, at det var fantastisk for en fløjspiller at have scoret 13 mål på dette tidspunkt af sæsonen. Jeg er helt overbevist om, at han kommer over 20 mål igen,” siger manageren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ferguson mener desuden ikke, at Ronaldo kan nå op på sidste års antal scoringer, og han håber ikke, at fløjspilleren lægger for meget pres på sig selv.

“Det er svært at gentage en sæson ligesom den, men jeg er ikke sikker på at Cristiano forstår at det var en mirakelsæson,” siger han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu