Наши партнеры

MenuFerguson: Mesterskabet er i fare

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson indrømmer, at holdets dårlige resultater mod de andre titel-kandidater kan koste mesterskabet i sidste ende.

Manchester United har ikke imponeret mod titel-rivalerne Liverpool, Chelsea og Arsenal, hvilket vækker bekymring hos holdets manager, Sir Alex Ferguson.

”Det er en stor skuffelse for os. Vores resultater mod de andre store klubber er meget bekymrende. Det er helt modsat situationen sidste år, hvor vi tabte hos Chelsea, spillede uafgjort mod Arsenal, men vandt resten. Vi er nødt til at hente mindst 85 point, hvis vi skal have en chance for at vinde mesterskabet, så vi skal snart i gang,” fortæller skotten, som fortsat er utilfreds med det engelske kampprogram, som betyder, at United ofte spiller på udebane i ligaen efter deres Champions League-kampe.

”Det er ikke let, når vi spiller på udebane efter hver kamp i Europa. Det er hårdt at spille på udebane mod Arsenal lørdag eftermiddag efter en udekamp mod Celtic onsdag, men mærkeligt nok synes jeg ikke, at det var et problem denne gang,” lyder det fra Ferguson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu