Наши партнеры

MenuFerguson indrømmer dårlig disponering

Champions League

Manchester Uniteds rutinerede manager, Sir Alex Ferguson indrømmer i dag, at det var en dårlig disponering, som han lavede, da han skulle beslutte, hvordan kampplanlægningen skulle håndteres.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skulle i den forgangne weekend beslutte, om Premier League-kampen mod Aston Villa skulle spilles enten lørdag eller søndag. Han valgte søndag, hvilket resulterede i, at holdet kun havde to dage mellem deres ligakamp og den vigtige Champions League-kvartfinalekamp mod FC Porto, som blev afviklet i går.

United fik akkurat hentet tre point på kontoen i ligaen, da man sejrede 3-2 over Aston Villa, men mod FC Porto mødte man straks en hårdere modstand, da portugiserne kom farende fra første fløjt. Den første kvartfinalekamp mellem de to mandskaber endte 2-2, og dermed er returkampen i Portugal helt åben.

”Vi viste tydelige tegn på træthed, og det skyldes den risiko, jeg løb, ved at spille søndag. Vi havde ikke mulighed for at forberede os optimalt. Vi valgte den løsning, vi troede var den bedste, fordi vi håbede at den europæiske kamp ville få adrenalinet op,” forklarer Ferguson ifølge Sky Sports, og han fortsætter:

”Jeg overvejede kraftigt at flytte Villa-kampen til lørdag, men eftersom mange af vores spillere var på landsholdsture i lande som Bolivia, Rio de Janeiro og Korea, som sled på deres kræfter, mente jeg, at det var bedst at spille søndag.”

Nu kan den erfarne manager i stedet glæde sig over, at United har en dag ekstra til at forberede sig til weekendens Premier League-møde med Sunderland på udebane end ligarivalerne Chelsea og Liverpool, som tørner sammen i aften i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu