Наши партнеры

MenuFerguson forsvarer Scholes

Champions League

Sir Alex Ferguson forsvarer Scholes og skyder skylden på Romas Christian Chivu for hans udvisning i midtugen.

“Jeg kigger ikke tilbage på udvisningen i onsdags, og tænker at han forrådte os.”

“Han vandt kampen mod Blackburn i sidste weekend for os med en fantastisk præstation. Hvis han var blevet på banen i onsdags, havde vi nok også vundet den kamp.”

“Men disse ting sker,” fortsatte Ferguson. “Paul er en meget vigtig spiller for os, og jeg vil ikke fortælle ham, at han skal stoppe med at tackle.”

Mange fans mener at han ofte miss-timer sine tacklinger, og at han ofte kan fremstå som en tidligere angriber. Men Ferguson mener noget helt andet:

“Paul er ikke en dårlig tackler.” “Han gør det bare på den engelske måde. Hvordan du tackler i England, er ikke den samme måde, man tackler på i Tyskland eller Italien.”

“Der er mangel på forståelse og viden om de britiske spillere, og det lider Paul under.”

Ferguson skyder også skylden på Romas forsvarer Christian Chivu for udvisningen efter tacklingen på Roma-stjernen Totti.

“Det var Chivu, der fik Paul smidt ud i onsdags, det er der ingen tvivl om,” sagde Ferguson.

“Det var et lille frispark, men Chivu brokkede sig til dommeren, og efter Scholes var blevet smidt ud, klappede han dommeren på ryggen. Det er uacceptabelt.”

“Roma som en klub, har jeg intet imod, men Chivu er en anden sag. Det var dårlige ting og meget skuffende.”

Manchester United tabte opgøret i Rom med 2-1, og skal derfor op at score minimum en gang på Old Trafford – uden Scholes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu