Наши партнеры

MenuFerguson forsvarer dagens United-skurk

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, mener ikke, at det ene og alene var forsvarsspilleren, Nemanja Vidics skyld, at klubben i dag tabte med hele 4-1 til Liverpool på hjemmebane.

Manchester United-forsvareren, serbiske Nemanja Vidic var involveret i Liverpools første mål, hvor Fernando Torres opsnappede bolden efter usikkert spil fra Vidic, hvorefter han scorede til 1-1.

I anden halvleg kom serberen atter i rampelyset, da han nedlagde Steven Gerrard som sidste mand, hvilket førte til et direkte rødt kort, mens Liverpools Fabio Aurelio scorede på det efterfølgende frispark.

Efter kampen skulle Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, på det obligatoriske pressemøde, hvor han ikke ønskede, at kritisere dagens skurk, Nemanja Vidic.

”Nemanja har været utrolig stabil for os med sine præstationer i denne sæson. Spillerne har dårlige dage en gang imellem, og han lavede en fejl. Han er et menneske, og alle mennesker laver fejl. Dette var bare en dyr fejl for os,” sagde Sir Alex Ferguson efter kampen.

”Det så ud som om, at han (Gerrard, red.) var fri til et skud på mål, og jeg ved ikke om Rio (Ferdinand, red.) kunne have nået på tværs. Jeg tror ikke man kan diskutere kendelsen, hvis jeg skal være helt ærlig. Vi ville have været efter et rødt kort, hvis det var imod os,” tilføjede skotten efterfølgende.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu