Наши партнеры

MenuFerguson er desperat efter ny angriber

Engelsk fodbold

Efter Cristiano Ronaldo og Carloz Tevez har forladt Manchester United, har klubben ledt efter en erstatning. Den søgen ligner nu at være færdig, da Manchester skulle være i kontakt med ikke mindre end tre angribere.

Manchester United skal have skrevet kontrakt med en ny angriber inden sommeren er forbi. Derfor skulle de angiveligt have kontakt med ikke mindre end tre af verdens bedste angribere.

Michael Owen er en af de angribere, som Manchester United har på ønskelisten, da de har haft samtaler med Michael Owens agent. Det er muligt, at Owen skifter til Manchester United på en fri transfer.

Sergio “Kün” Agüeros klub Atletico Madrid har også været i kontakt med Sir Alex Ferguson, og flere aviser skriver, at han har afgivet et bud på små 342 millioner kroner for argentineren Sergio Agüero.

Den tredje angriber Manchester United er i kontakt med i øjeblikket, er brasilianeren Luis Fabiano fra spanske Sevilla. Manchester United har, ifølge Daily Mirror, afgivet et bud på 138 millioner kroner for angriberen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu