Наши партнеры

MenuFerguson: Chelsea kan stadig nå det

Engelsk fodbold

Efter 3-0-sejren i aftes over Fulham har de engelske mestre fra Manchester United hele ti point ned til Chelsea, men på trods af det, så vil Alex Ferguson ikke afskrive London-klubben i kampen om mesterskabet.

Med en overbevisende sejr på 3-0 onsdag aften øgede Manchester United atter sit forspring i Premier League med fem point ned til Liverpool på andenpladsen og ti point ned til Chelsea, der ligger på en fjerdeplads. Intet er afgjort endnu, og Chelsea kan stadig blande sig i mesterskabskampen, hvis man spørger Alex Ferguson.

“Det er i orden at sige, at det er op ad bakke for Chelsea, hvis de skal forbi os. Men man kan aldrig vide sig helt sikker. Vi var 12 point foran Arsenal tilbage i 1997/98-sæsonen, og alligevel tabte vi mesterskabet,” siger Ferguson og fortsætter:

“Vi havde en masse skader dengang. Forhåbentlig er vi blevet bedre til at håndtere det siden. Det har vi gjort i de seneste uger. Det har været en udvikling i klubben. Vi har en utroligt bred trup og kan lave ændringer”.

Næste opgør i den engelske Premier League er lørdagens hjemmekamp mod Blackburn, hvor Edwin van der Sar også skal forsøge at udbygge sin i forvejen imponerende rekord.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu