Наши партнеры

MenuFenerbache videre fra Gruppe G

Champions League

Inden aftenens kampe var der spænding om, hvem der skulle snuppe andenpladsen i Gruppe G. Det blev tyrkiske Fenerbache der satte sig på pladsen, efter de på hjemmebane slog CSKA Moskva.

CSKA Moskva var taget en tur til Tyrkiet, for at møde Fenerbache i de to holds sidste gruppekamp i Champions League. Hjemmeholdet var nummer to i gruppen inden denne sidste spillerunde, men var ikke sikre på at gå videre.

Denne usikkerhed blev forøget, da Edu efter en halv times spil gled bolden ind i eget net til 0-1-føring til udeholdet.

Edu kunne dog ånde lettet op igen. Bare to minutter efter hans kedelige aktion bragte Alex nemlig balance i regnskabet, da han tog en lang bold ned med brystet, hvorefter han bankede bolden op i det ene målhjørne, uden chance for CSKA-keeperen, Igor Akinfeev.

I første halvlegs sidste minut lykkedes det for hjemmeholdet at komme foran. Det var Ugar Boral, der scorede for hjemmeholdet, og sendte holdet på vinderkurs, og dermed også videre fra gruppespillet.

I anden halvleg var samme Boral på pletten igen. Han gentog således kunsten fra første halvleg, og bragte Fenerbache foran med 3-1. Dette formåede udeholdet ikke at svare igen på, og kampen endte dermed 3-1.

Dette betyder, at det er Fenerbache, der er videre i turneringen på bekostning af PSV Eindhoven. CSKA Moskva sluttede på gruppens sidsteplads, og er hermed ikke længere med i hverken Champions League eller andet europæisk fodbold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu