Наши партнеры

MenuFCN’s ungdomshold får tilknytning af Romario

Dansk fodbold

FC Nordsjælland har i dag underskrevet en aftale med den 15-årige Romario Mabe, der vil tiltræde på klubbens U17-hold.

FC Nordsjællands samarbejde med FSN-klubben Elite 3000 har båret frugt, og klubben kunne i dag glæde sig over at skrive kontrakt med den blot 15-årige Romario Mabe, som talentchefen Kenneth Rasmussen spår en stor fremtid.

”Romario imponerede os fra start. Han er en teknisk god spiller med en fantastisk speed, der har evnen til at sætte sin direkte modstander. Han er kort sagt et spændende talent. Han er altid meget velforberedt og er god til at disponere over sin tid,” forklarer Kenneth Rasmussen til klubbens hjemmeside og uddyber:

”En eliteungdomsspiller har i dag en komprimeret hverdag, og det er vigtigt at have mental styrke for at nå langt. Det har Romario, og derfor tror jeg også han kan få succes både på ungdoms og seniorplan, hvis han fortsætter med, at være ydmyg og reflekterende.

”Jeg kunne have valgt en klub, der var tættere på mit hjem, men jeg tror på, at det er i FCN, at jeg kan udvikle mig bedst muligt både menneskeligt og fodboldmæssigt,” fortæller hovedpersonen selv, Romario Mabe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu