Наши партнеры

MenuFCN videre efter endnu en sejr

UEFA Cup

Det så på forhånd godt ud for FC Nordsjælland, da de skulle forsøge at avancere videre til 1. hovedrunde af UEFA Cuppen. Efter en sejr lykkedes det danskerne at gå videre.

Med en 2-1-udesejr med sig, så det før starten på returopgøret rigtig godt ud for FCN, da Queen of South gæstede Farum Park. Efter nyindkøbene præsterede flot i første kamp, så det ud til, at Wieghorst og Co. snildt kunne avancere til 1. runde af UEFA Cuppen.

Dog blev FC Nordsjælland rystet godt og grundigt i sin grundvold, da Robert Harris efter blot 2 minutter kunne sende dagens udehold foran. Denne stilling viste sig dog at holde sig i et godt stykke tid, da de to mandskaber gik til pause med den samlede stillingen 2-2, dog med FC Nordsjælland som vinder grundet de to udebanemål.

Med starten på anden halvleg strøg Anders Dahl på banen fremfor Morten Karlsen. Herfra forstod danskerne at holde bolden i egne rækker, mens dagens modstander rendte sig træt i at jagte de små kombinationer. Dog kom FCN også frem til afslutninger, blandt andre ved Jonathan Richter, der var tæt på med et skud udefra.

Med ganske få minutter til slut fik Bernburg udnyttet en stor chance efter flot kontraspil af Wieghorsts tropper. Blot to minutter senere var selv samme angriber på spil igen, da han nettede til 2-1 og sendte FCN videre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu